Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να παραστείτε σε εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου “Παρακολούθηση θαλασσίων απορριμμάτων και παραγωγή δεδομένων με συμμετοχική έρευνα στο Απόθεμα Βιόσφαιρας των Αστερουσίων”. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, στις 28 Ιουνίου 2023, στις 17.00-21.00.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει ως στόχο να μοιραστούμε μαζί σας τα αποτελέσματα της συμμετοχικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο Απόθεμα Βιόσφαιρας των Αστερουσίων, καθώς και να συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των θαλάσσιων απορριμμάτων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το MIO-ECSDE σε στενή συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Διαχείρισης των Αστερουσίων/Αναπτυξιακή Ηρακλείου, στο πλαίσιο του Έργου «Παρακολούθηση θαλάσσιων απορριμμάτων και παραγωγή δεδομένων με συμμετοχική έρευνα στο Απόθεμα Βιόσφαιρας των Αστερουσίων», που χρηματοδοτείται από την UNESCO και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα abrdn.

Η παρουσία σας σε αυτήν την εκδήλωση θα είναι πολύτιμη και η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους κοινωνικούς εταίρους που ενδιαφέρονται για την προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του Αποθέματος Βιόσφαιρας των Αστερουσίων.

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα ελληνικά και εδώ στα αγγλικά.

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε στείλτε e-mail στο vlachogianni@mio-ecsde.org δηλώνοντας το όνομα/τηλέφωνο/φορέα/ηλεκτρονική διεύθυνση σας.